Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε δίπλα σας. Καλέστε μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε ένα ηλεκτρονικό αίτημα.

HAB Assurance Brokers S.A.

Η ΗΛΙΟΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών μεσίτη ασφαλίσεων που ιδρύθηκε το 2013, με συνεργασίες τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Με στελέχη έμπειρα και καταξιωμένα, ειδικεύεται στην εκπαίδευση, υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων πωλήσεων, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Το Όραμά μας

Με περισσότερα απο 30 χρόνια εμπερίας στην ασφαλιστική αγορά, οι άνθρωποι της ΗΛΙΟΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε., προσφέρουν στους συνεργάτες της μια βασική υπεραξία: λύσεις την στιγμή που τις χρειάζονται!

Θα βρούμε τον τρόπο να σας δώσουμε λύση.

Οι αξίες μας ... στην πράξη

Μέσα απο τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων τεχνολογίας, τους ανθρώπους μας – που αποτελούν την δύναμη μας- και τα 30 χρόνια εμπερίας στη ασφαλιστική αγορά, η ΗΛΙΟΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. προσφέρει στους συνεργάτες της μια βασική υπεραξία: λύσεις την στιγμή που τις χρειάζονται!
Η δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων με τους συνεργάτες μας, είναι η πρώτη προτεραιότητα μας. Τις σχέσεις αυτές τις δημιουργούμε έμπρακτα, με την εξασφάλιση του πελατολογίου τους και την καθημερινή στήριξη τους, με την αξιοπιστία στην εξυπηρέτηση, με την τεχνογνωσία του προσωπικού μας και, τέλος, με την ποικιλία των προϊόντων μας. Θελουμε οι συνεργάτες μας να αισθάνονται οικειότητα, ώστε να μπορούν να συζητήσουν μαζί μας κάθε προβληματισμό τους και σιγουριά ότι θα τους προσφέρουμε λύσεις.

ποιοτική εξυπηρέτηση

H ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο για να σας δώσει λύσεις και να σας πληροφορήσει για νέα προϊόντα.

ποικιλία προϊόντων

Με την ευρεία γκάμα προϊόντων και εταιρειών που προσφέρουμε, μπορούμε να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

πανελλαδική κάλυψη

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρεθείτε.

Ψάχνετε αξιόπιστες & ουσιαστικές συνεργασίες;