Ασφάλιση Ποδηλάτου

Ασφάλιση Ποδηλάτου

Η καθημερινή μετακίνηση µε ποδήλατο βελτιώνει την υγεία, βοηθά στη γενική ευεξία και καλή διάθεση ενώ, παράλληλα, συμβάλλει στον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των μηχανοκίνητων μέσων μεταφοράς. Επιπλέον, αποτελεί μια ευέλικτη εναλλακτική αλλά και οικονομική λύση για τις μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης.

Η συνεχώς αυξανόμενη χρήση του ποδηλάτου, τόσο για αναψυχή, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, έχει δημιουργήσει την ανάγκη ασφάλισης για κινδύνους όπως η κλοπή,τα απρόβλεπτα ατυχήματα κ.λπ.

Τα παρακάτω προγράμματα, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, παρέχουν κάλυψη τόσο για τους ποδηλάτες, όσο και για το ίδιο το ποδήλατο. Συγκεκριμένα, καλύπτονται ποδήλατα πόλης ή mountain, μεταχειρισμένα ή µη, για ζημίες που θα προκληθούν σε τρίτους, για περιπτώσεις κλοπής και ατυχημάτων ή για ίδιες ζημιές ποδηλάτου, ώστε να απολαμβάνει κάθε ποδηλάτης χωρίς άγχος όλα τα προνόμια που παρέχει το αγαπημένο του µέσο.

Προγράμματα Ασφάλισης Ποδηλάτου

   Για καλύψεις που δεν περιλαμβάνονται παραπάνω, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε?

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε δίπλα σας. Καλέστε μας τηλεφωνικά, στείλτε μας email ή συμπληρώστε ένα ηλεκτρονικό αίτημα. 

211 10 94 200   |   loipoikladoi@hab.com.gr

Ψάχνετε αξιόπιστες & ουσιαστικές συνεργασίες;